Samsung - Luftvärmepump

Samsung luftvärmepumpar

Samsung ligger i framkant när det kommer till flera teknikområden, inte minst luftvärmepumpar och styrning av inomhusklimat. I vårt stora sortiment hittar du Samsung och deras högt energiklassade luft-luftvärmepumpar. Få ett bekvämare klimat inne, sommar som vinter, med en smart luftvärmepump. 

 

Vilken Samsung luftvärmepump passar dig bäst?

Några favoriter i vårt utbud av Samsung luft-luftvärmepumpar: 

- Samsung Nordic Airise – Ger värme till -30°C och värmer 50m²–130m²

- Samsung Nordic Geo – Ger värme till -30°C och värmer 50m²–165m²

- Samsung Nordic Windfree – Ger värme till -30°C och värmer 50m²–185m²

 

Tänk på att inte köpa en underdimensionerad luftvärmepump, utan hellre en som är överdimensionerad. Det här är för att pumpen inte ska behöva jobba så hårt och därmed slitas ut. 

 

Inför köpet

 

När du ska välja rätt luft-luftvärmepump krävs det att du tänker på följande saker: 

 

 - Vad för dimension ska din luft-luftvärmepump ha? Tänk på att en överdimensionerad värmepump är mer effektiv och tyst, samtidigt som den inte slits ut – som en underdimensionerad, överarbetande luftvärmepump riskerar att göra. Se till att du har en i rätt dimension, anpassad för husets storlek och förutsättningar. 

 

- Vad för SCOP-värde behöver du ta hänsyn till? Detta värde indikerar hur effektiv din värmepump är när den arbetar på nominell effekt. Desto högre SCOP-värde desto bättre effekt. 

 

- Var ska du placera din luft-luftvärmepump? Kom ihåg att det vanligtvis finns flera bra ställen i huset där du kan placera din värmepump. Se till att mäta så att den får plats. 

 

- Vad för funktioner vill du ha? AC, luftrengöring eller underhållsvärme? Det finns många olika funktioner som passar olika behov. 

 

Beställ en Samsung luftvärmepump

När du beställer en luftvärmepump från oss får du full garanti på både produkten och installationen. Vi har ett av Sveriges största nätverk av installatörer och erbjuder därför både installation och service över hela landet. Det är för att du som kund ska få en smidig helhetslösning när du vill ha ett behagligt inomhusklimat, sommar som vinter.

 

Ta hjälp av oss

Vi har ett nätverk av installatörer i hela Sverige, och hjälper dig gärna att installera en Samsung luftvärmepump. Alla installationer utförs av certifierade kyltekniker och det finns alltid en garanti på jobbet som säkerhet för dig. Ring oss för att få veta mer eller boka en installation samtidigt som du beställer en luftvärmepump!

 

 

 

 

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida