Innova - Luftvärmepump

Innova luftvärmepumpar

Innova luftvärmepumpar är både prisvärda och pålitliga, tillverkade för att klara de varierande temperaturer som präglar det nordiska klimatet. Hitta rätt värmepump för ditt hus eller fritidshus och spara in på uppvärmningskostnader och energi.

Fördelar med Innova

Anpassade för det nordiska klimatet

På våra nordliga breddgrader kan det blir riktigt kallt om vintrarna – och sedan varmt under sommarsolen. Hem och fritidshus kräver innovation som klarar av häftiga temperatursvängningar för att bibehålla rätt gradantal utan att överansträngas. Med Innova luftvärmepump har du hittat rätt.

- Värmande. Värm upp luften och låt den bibehålla en jämn, behaglig temperatur under vintern.

- Kylande. Kyl ned luft under varma sommardagar för att ha ett skönt inomhusklimat.

- Avstängd. Stäng av luft-luftvärmepumpen under dagar då varken uppvärmning eller nedkylning av luften behövs.

Styr temperatur med fjärrkontroll och app

Varför ska det vara krångligt när det lika gärna kan vara enkelt? Med moderna uppvärmningsalternativ som luft-luftvärmepumpar kan du styra temperaturen inomhus med din mobil eller fjärrkontroll. Det gör att du kan bestämma hur varmt eller kallt det ska vara i huset eller stugan – även fast du inte är på plats. Eftersom din värmepump är uppkopplad via WiFi är det som vilken annan elektronisk enhet i hemmet som helst. Perfekt för att minska på uppvärmningskostnader och spara in på energi för miljöns skull. Det är en investering som heter duga. Förutom att du sparar på energiförbrukningen är luft-luftvärmepumpar från Innova även pålitliga och prisvärda. Det gör att investeringen betalar av sig direkt när du använder pumpen.

Inför köpet

När du ska välja rätt luft-luftvärmepump krävs det att du tänker på följande saker:

- Vad för dimension ska din luft-luftvärmepump ha? Tänk på att en överdimensionerad värmepump är mer effektiv och tyst, samtidigt som den inte slits ut – som en underdimensionerad, överarbetande luftvärmepump riskerar att göra. Se till att du har en i rätt dimension, anpassad för husets storlek och förutsättningar.

- Vad för SCOP-värde behöver du ta hänsyn till? Detta värde indikerar hur effektiv din värmepump är när den arbetar på nominell effekt. Desto högre SCOP-värde desto bättre effekt.

- Var ska du placera din luft-luftvärmepump? Kom ihåg att det vanligtvis finns flera bra ställen i huset där du kan placera din värmepump. Se till att mäta så att den får plats.

- Vad för funktioner vill du ha? AC, luftrengöring eller underhållsvärme? Det finns många olika funktioner som passar olika behov.

Beställ en Innova luftvärmepump

När du beställer en luftvärmepump från oss får du full garanti på både produkten och installationen. Vi har ett av Sveriges största nätverk av installatörer och erbjuder därför både installation och service över hela landet. Det är för att du som kund ska få en smidig helhetslösning när du vill ha ett behagligt inomhusklimat, sommar som vinter.

Kontakta oss

Vi har lång erfarenhet och vet hur du ska tänka när det är dags att byta en typ av uppvärmning mot en annan, mer effektiv och miljövänlig. Hör av dig till oss om du har frågor eller funderingar – så hjälper vi dig att hitta rätt i utbudet av värmepumpar.

Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida
Sätt fallande sortering
Visa som Rutnät Listvy
per sida
Sida