Om 20grader.se

Är Sveriges mest nytänkande internet-butik för värmepumpar! Samtidigt som vi håller riktigt låga priser så är vårt mål att leverera det där lilla extra man som kund ofta går miste om när man handlar via internet. Med riktigt kunnig och lättillgänglig support vill vi skapa trygghet hos våra kunder så att det inte finns några tvivel om vart det  tryggaste och bästa värmepumpsköpet görs någonstans! Vi erbjuder våra kunder en helhetslösning med en smidig resa till ett billigare och behagligare inomhusklimat.

Samtliga pumpar som erbjuds på 20grader.se är anpassade för vårt Svenska klimat med fulla garantier från  återförsäljare och agenter. 20grader.se har ett av landets största nätverk av installatörer vilket gör att vi kan erbjuda installation och service i hela landet. *Med reservation för delar av Norrland och Gotland.

Vi erbjuder:

  • Värmepumpar anpassade för nordiskt klimat
  • Totalinstallation av luft-luft 
  • Installation i hela Sverige med kort väntetid
  • Expertrådgivning på telefon, mail och chatt
  • Fulla garantier på både produkt och installation
  • Flexibla betalningar och räntefri delbetalning

Varför bör ni handla av 20grader?

På 20grader.se vet vi att nöjda kunder är a-o för en välmående verksamhet och gör därför allt vi kan för att få så nöjda kunder som möjligt.

Vi erbjuder dessutom 5 års garanti på de flesta värmepumpar, jämfört med många konkurrenter som ofta erbjuder 2 års garanti på bl.a. Panasonic och andra stora märken.

Även om vi är ett göteborgsbaserat företag så har vi lokala installatörer runt om i hela landet. Det kan vara en fördel att ha en lokal representant/installatör att vända sig till ifall ni skulle behöva support på värmepumpen.

Vem är 20grader?

www.20grader.se ägs av företaget;
Svenska Värmepumpar AB
Org.nr: 559266-8049


Fakturaadress:
Fågelsångsvägen 16
18642 Vallentuna

Kontorsadress:
Varlabergsvägen 16 C
43439 Kungsbacka