FH25 VEHZ
34% off
Driftsäker

Mitsubishi
FH25 VEHZ

Artikelnummer:mitsu-FH-25-VEHZ

Details:

Energiklass A++
Delat luftflöde för bättre spridning
Värmer 40-140m²
Veckotimer Inverter
Ljudnivå 20 dB

Ordinarie pris 14 900 kr

Special Price 9 799 kr

Välj rätt installation!

Vi på 20 Grader erbjuder två olika installationer för luftvärmepumpar och för att du som kund enkelt ska kunna välja den som passar er bäst ger vi en enkel förklaring nedan.

Alla våra installationer utförs av certifierade kyltekniker och vi lämnar alltid garanti på vårt jobb!

Se vår video eller läs mer om installation här!

Vi på 20 Grader erbjuder två olika installationer för luftvärmepumpar och för att du som kund enkelt ska kunna välja den som passar er bäst ger vi en enkel förklaring nedan.

Alla våra installationer utförs av certifierade kyltekniker och vi lämnar alltid garanti på vårt jobb!

Ny/total-installation

Utbytes/standard-installation

Ordinarie pris 14 900 kr

Special Price 9 799 kr

Ordinarie pris 14 900 kr

Special Price 9 799 kr

Filmer

Detaljer

Driftsäker & prisvinnande värmepump ifrån Mitsubishi

Mitsubishi FH25 (Även kallad Kirigamine) är en driftsäker värmepump ifrån Mitsubishi som även har vunnit priset "Good Design Award". Det priset delas ut till en design som är inspirerande & är av superb kvalité! Med ett COP-värde på hela 5,52 så ger FH25 dig en direkt märkbar ekonomisk besparing efter inköp. FH25 är direkt lämpad och framtagen för vårt kalla nordiska klimat.

 

 

Hyper Heating & Double Flap

Mitsubishi FH25 är utrustad med en inverterdriven & mer avancerad kompressor, vilket gör att den alltid anpassar effekten efter husets värmebehov.
Vidare så gör Hyper Heating-tekniken att värmepumpen fortsätter att ge lika mycket värme även när utomhustemperaturen sjunker hela vägen ner till -15°C!
Värmedrift garanteras överlag ner till -25.

Det nya Double flap-systemet gör så att du med ett enkelt handgrepp kan styra luftströmmen som du vill. Tack vare den delade klaffen så kan FH25, rätt placerad, värma både över- och undervåningen samtidigt.

 

Unika funktioner

Förutom värmepumpens förstklassiga uppvärmningsegenskaper är den även utrustad med Plasma Quad-filter som effektivt renar luften från damm och oönskade partiklar. 

Kirigamine FH är utvecklad, tillverkad och testad för våra svenska förhållanden. Ditt inomhusklimat hålls varmt och skönt även under kalla vinternätter. Dessutom är värmepumpen utrustad med I-save funktion, för 10 °C underhållsvärme.

 

Våra värmepumpar har alltid varit kända för sina låga ljudnivåer. Kirigamine FH är inget undantag. Unik teknik på värmeväxlaren i inomhusdelen gör att ljudet blir försvinnande litet, endast 20dB(A).

 

Fan Mode gör det möjligt att köra enbart fläkten på inomhusdelen. Med denna inställning får du en bättre spridning av värmen från andra värmekällor som din braskamin eller öppna spis.

 

Med funktionen Weekly Timer kan du programmera din luftvärmepump för hela veckan. Välj temperatur och på-/avläge efter dina rutiner och behov och få en ännu bättre energibesparing.

 

Human Sensor ger dig total kontroll över värmepumpens funktioner. Den känner av var du befinner dig i rummet och styr luftdraget därefter. Vanligtvis bort från dig, men en het sommardag vill du kanske låta det fläkta mot dig. När ingen är i rummet, kan Kirigamine även ställas in att sänka eller höja temperaturen två grader – en liten justering för stunden som sparar mycket energi i längden

Tekniska specifikationer

Tillverkare Mitsubishi
Modellbeteckning innedel MSZ-FH25VE
Mått innedel Höjd-Bredd-Djup 305x925x234
Innedelens vikt 13,5
Typ av innedel Vägg
Modellbeteckning utedel MUZ-FH25VEHZ
Mått utedel Höjd-Bredd-Djup 550x800x285
Utedelens vikt 37
Effekt kyla 3,5 kW
Kapacitet kyla (kW nom. (min-max)) Nej
Effekt värme 6,3 kW
Kapacitet värme (kW nom. (min-max)) 3,2 (1 - 6,3) kW
Garanterad drifttemperatur värmedrift -25
Förbrukning värme / kyla i kW 0,58/ 0,485
COP 5,52
Storlek på hus 100-150m²
Nätspänning (V) 230
Rekommenderad avsäkring amp 10
Max höjdskillnad (m) 12
Max rörlängd (m) 20
Rördimension 1/4 ’’–3/8”
Ljud (db) 20
Luftrenare Nej