En frånluftsvärmepump har många likheter med en bergvärme eller en luft-vattenvärmepump, alla är primära värmekällor som kan sänka uppvärmningskostnaderna rejält! Vi har än så länge endast valt ut några produkter från NIBE då dessa är de klart mest efterfrågade och de vi har bäst erfarenhet av. Vi hjälper er gärna att installera och likt alla andra värmepumpar på vår hemsida kan ni välja mellan en komplett total-installation eller en lite enklare standard-installation.

Frånluft

 • NIBE F370

  NIBE
  NIBE F370

  Energiklass A+
  Värmer 80-200 m2

  39 000 kr
 • NIBE F750

  NIBE
  NIBE F750

  Energiklass A+++
  Värmer upp till 200 m2
  Inverterstyrd kompressor

  75 000 kr

Så här gör du

Beställ enkelt din värmepump på 20 grader.se. Om ni har svårt att välja eller har några frågor så hjälper vi dig gärna via telefon, mail eller live chatt!

Efter ditt köp blir du kontaktad av oss för att bestämma tid för installation. Våra certifierade installatörer installerar därefter din pump.

Efter installationen är det bara att njuta av dina 20 grader inomhus samtidigt som du sparar pengar. Glöm inte att rekommendera 20grader.se 

 
 

Rätt pump till rätt hus

Bli uppringd

Behöver du hjälp så kontaktar vi gärna dig. Lämna namn och telefonnummer så ringer vi upp dig inom kort.

Behöver du hjälp?

Ring då : 010 330 00 20
Mån-Fre 08:00 - 17:00

Garanti & leverans

Att lämna garantier på vårt arbete och våra produkter är inte bara en rättighet utan en självklarhet. Vi är så säkra på vad vi levererar och hur vi levererar det, att vi vid leverans inte lämnar er innan ni är helt nöjda!