image
Kaya Portabel AC
5 695 kr

Kaya Portabel AC

14-30 m²
9000 BTU
WiFi

Tillgänglighet: I lager
5 695 kr
Lägg till jämförelse

Kaya luftkonditionering– kraftfull kylning av rum upp till 30 m2

Kaya är en stark luftkonditionering med en kylkapacitet på hela 9000 BTU! Även under de hetaste dagarna på sommaren kan Kaya kyla ditt hem och med den inbyggda 24 timmar timern är du säker på att det alltid är svalt och skänt precis när du vill under dygnet. Kaya luftkonditionering är en portabel luftkonditionering med en A-klassad energieffektivitet, tvättbart filter, LED-pekskärm och fjärrkontroll.

Kaya – svalkande kyla när du vill, tack vare 24-timmars timerfunktion

Med den inbyggda timerfuntionen kan du använda Kaya när du inte är hemma. På så sätt kan du alltid komma hem till ett svalt hem även under de hetaste sommardagarna. Kaya har en rekommenderad arbetsyta på upp till 30 m2 så det finns gott om möjligheter att använda den i större rum. De 360-graders robusta hjulen gör också att du enkelt kan flytta runt din aircondition mellan dina rum. Modellen är vackert designad med den skandinaviska inredningsstilen i åtanke och har diskreta, integrerade handtag på sidorna.

Kaya – luftkonditioneringen som även kan avfukta

Till skilland från många andra portabla luftkontioneringar som man gärna , så har Kaya utveklats för att kunna användas året runt. Den funger nämligen som avfuktare också, med en kapacitet på hela 24 liter per dag! Utöver det kan den även blåsa ut luft på samma sätt som en ventilationsfläkt. 

Luftkonditionering som uppfyller framtidens miljökrav

Kaya använder sig av köldmediet R290 och gör att du kan känna dig trygg i att ha en produkt som är anpassad till framtidens miljökrav. Köldmediet R290  är ett mer miljövänligt köldmedium än de fluorerade gaser (HFC) som tidigare har använts som köldmedier i airconditions, avfuktare och flera andra enheter. Den miljövänliga gasen bidrar till att Kaya aricondtion är mer energieffektivt än de aggregat som tidigare har funnits på marknaden.

Kaya – en aircondtion som är lätt att installera

Med Kaya luftkonditionering behöver du inte tänka på komplicerade installationer och snabbt njuta av sval luft. Den kräver nämligen inte att du borrar hål i väggen för att leda bort den varma luften. Med Kaya ingår en smart fönstersats som består av ett munstycke och en platta som sätts i fönstret. Efter det är din Kaya luftkonditionering redo att börja kyla.

KAYAS SPECIALEGENSKAPER

  • 9000 BTU
  • Fönstersats ingår
  • Energieffektivitetsklass A (2.61)
  • 65 dB(A)
  • Display med pekfunktion och fjärrkontroll
  • Handtag i sidorna och hjulen som svänger i alla riktningar
  • 24-timmars timer
  • Indikator som visar när vattenbehållaren är full
  • Tvättbart filter
Mer information
Rumsstorlek14-30 m²
Ljud (db)Max 65 dB
Garanti (år)2
Modellbeteckning innedel2521
vikt22 kg
VolymHöjd: 69,8 - Bredd: 33,8 - Djup: 35,4
Rekommenderad avsäkring amp220-240V, 50Hz
Krav på service från tillverkare?Nej

Lämna ett meddelande


Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.