image
Alba Portabel AC
5 195 kr

Alba Portabel AC

Energiklass A
10-20 m²

7000 BTU

Tillgänglighet: I lager
5 195 kr
Lägg till jämförelse

Alba luftkonditionering – mobil kylning för utrymmen upp till 20 m2

Med Alba luftkunditionering kan du vara säker på att alltid komma hem till  skön och svalkande kyla. Denna smidiga och portabla luftkonditionering sänker enkelt temperaturen i rum på upp till 20 m2. Med klass A i energieffektivitet och en kylkapacitet på 7 000 Btu håller Alba rum behagligt kylda efter behov.

Alba – en luftkonditionering som både kyler, blåser och avfuktar

Albas huvudfunktion är att kyla, men är Alba en multi-produkt som inte behöver gömmas undan när de varma månaderna är över. Alba har nämligen funktioner som ventialtionsfläkt och avfuktare – med en avfuktningskapacitet på hela 17 liter per dygn.

Aircondition Alba uppfyller framtida miljökrav

Alba använder sig av köldmediet R290 och gör att du kan känna dig trygg i att ha en produkt som är anpassad till framtidens miljökrav. Köldmediet R290  är ett mer miljövänligt köldmedium än de fluorerade gaser (HFC) som tidigare har använts som köldmedier i airconditions, avfuktare och flera andra enheter. Den miljövänliga gasen bidrar till att luftkonditioneringen Alba är mer energieffektivt än de aggregat som tidigare har funnits på marknaden.           

Mobil aircondition med inbyggd timer

Aircondition Alba är enkel att installera och använda och kan enkelt flyttas vid behov tack vare de integrerade handtagen och de robusta hjulen som kan svängas 360-grader. Denna anläggning har en inbyggd timer så att du kan ställa in den på att starta innan du ska vistas i rummet.

Kom igång snabbt och enkelt

Med Alba luftkonditionering behöver du inte tänka på komplicerade installationer och snabbt njuta av sval luft. Den kräver nämligen inte att du borrar hål i väggen för att leda bort den varma luften. Med Alba ingår en smart fönstersats som består av ett munstycke och en platta som sätts i fönstret. Efter det är din Alba luftkonditionering redo att börja kyla.

ALBAS SPECIALEGENSKAPER

  • 7000 BTU
  • Fönstersats ingår
  • • Energieffektivitetsklass A (2.61)
  • Max. 65 dB(A)
  • LED-display med pekfunktion och fjärrkontroll
  • Handtag och hjul som svänger i alla riktningar
  • 24-timmars timer
  • Indikator som visar när vattenbehållaren är full
  • Tvättbart filter
Mer information
Rumsstorlek10-15 m²
Ljud (db)Max 65 dB
Garanti (år)2
Modellbeteckning innedel2520
vikt14 kg
VolymHöjd: 32,8 - Bredd: 67,8 - Djup: 30,5
Rekommenderad avsäkring amp220-240V, 50Hz
Krav på service från tillverkare?Nej

Lämna ett meddelande


Skicka oss ett mail så återkommer vi till dig så snabbt som möjligt.